En australsk kraftkarl
Hovedingrediens : Lammekød - Lammekoteletter Oprindelsesland : Australien Indsendt : |
|
|
Ingredienserne til sauce kommes i en blender og hakkes fint.
Auberginer og blommer skæres i grove tern og svitses i lidt olie hver for sig, til de er møre. Tilsæt evt. blommerne lidt sukker under stegningen. Holdes lune til servering. Koteletterne grilles eller steges på en varm pande ca. 3 min på hver side. Tilsæt 1 kvist timian og 1 fed hvidløg under stegningen. Der krydres med salt og peber. Koteletterne anrettes på tallerkner med sauce, aubergine og blommer. Et godt tilbehør er groft brød og små grillede eller smørstegte kartofler, krydret med frisk timian. |
|
Opskriften er vist 23017 gange,
og udskrevet 423 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (19 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne