Strudse steak med madagascapeber
Hovedingrediens : Struds - Strudsesteak Indsendt : Red : |
|
|
Krydder hver steak med magagascapeber og steg dem i smør på panden i 4-7 min. på hver side.
Efter stegning pakkes kødet ind i stanniol, salt benyttes først ved servering. Kog panden af med 2 dl. rødvin og reducer saucen til 1/3. Rør creme fraiche i og lad det simre lidt. Lige inden servering, smages til med 1 spsk. dijon sennep. Anret en steak på hver tallerken og hæld saucen over. Serveres med råstegte kartofler og salat med æbler og en let sennepsdressing. |
|
Opskriften er vist 9055 gange,
og udskrevet 206 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne