Strudse steak med madagascapeber

Strudse steak med madagascapeber, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Struds - Strudsesteak

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
4 stk.strudse steak
 madagascapeber
2 dl.rødvin
4 spsk.creme fraiche
1 spsk.dijonsennep
 salt
 smør til stegning
Opskrift:
Krydder hver steak med magagascapeber og steg dem i smør på panden i 4-7 min. på hver side.
Efter stegning pakkes kødet ind i stanniol, salt benyttes først ved servering.
Kog panden af med 2 dl. rødvin og reducer saucen til 1/3.
Rør creme fraiche i og lad det simre lidt.
Lige inden servering, smages til med 1 spsk. dijon sennep.

Anret en steak på hver tallerken og hæld saucen over.

Serveres med råstegte kartofler og salat med æbler og en let sennepsdressing.





karakterer:
Opskriften er vist 9055 gange,
og udskrevet 206 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu