Bringebærlikør - Bringebær likør
Hovedingrediens : Bær - Diverse bær Kilde : Matopskrifter.no Indsendt : |
|
|
Læg bærrene i et stort glas med låg.
Kog sukker og vand sammen og køl ned.
Blandes med sprit og helles over bærrene.
Sæt låg på og la det stå i stuetemperatur i 6 uger.
Vend glasset op og ned 1 gang i ugen.
Si likøren og hæld den tilbage. La stå i 2 dage før den helles forsigtig på flasker. Bundfaldet skal ikke med. Opbevares koldt og mørkt. Bærrene kan spises med iskrem eller bruges i kager. |
|
Opskriften er vist 10539 gange,
og udskrevet 115 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (3 stemmer) |
|
Kommentarer pips - 2009-02-15 10:48:38 Bringebær er da hindbær på dansk - men derfor kan det da godt smage god :-) Rita - 2007-07-24 10:44:25 Jeg bruger vodka, og likøren stammer fra Norge. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne