Bjørnebærlikør - Bjørnebær likør
Hovedingrediens : Bær - Diverse bær Kilde : Matopskrifter.no Indsendt : |
|
|
Læg bærrene på glas med låg, og hæld brændevin over.
Lad dette stå i 3 uger, ryst på glasset ind imellem.
Si ekstraktet, tilsæt så 2 dl. brændevin og sukkeret, dette blandes godt. Du kan smage til med mere sukker om nødvendigt. Likøren bør stå i 6 måneder og helst længere. |
|
Opskriften er vist 13056 gange,
og udskrevet 152 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne