Lammekoteletter med brændt finger
Hovedingrediens : Lammekød - Lammekoteletter Oprindelsesland : Italien Indsendt : |
|
|
Bland ingredienserne til marinaden og lad koteletterne hvile heri en times tid, men tag dem ud af køleskabet et kvarter, før de skal tilberedes (det er vigtigt, at man ikke griller dem kolde).
Steg/grill dem ca. to minutter på hver side over gløderne. Drys evt. med lidt finthakket frisk rosmarin fra haven. |
|
Opskriften er vist 10324 gange,
og udskrevet 166 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer edith - 2013-03-16 12:11:03 hvor er fignerne blevet af ? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne