Æggelikør
Hovedingrediens : Æg - Hønseæg Kilde : Matopskrifter.no Indsendt : Red : |
|
|
Kok mælk og sukker op.
Pisk æggeblommer og vanillesukker sammen.
hæld den kogende varme mælk over æggeblandingen og rør godt, så det tykner lidt.
Si blandingen og afkøl.
Bland i sprit, rør godt og opbevar koldt. |
|
Opskriften er vist 16289 gange,
og udskrevet 129 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne