Æggelikør 02
Hovedingrediens : Æg - Hønseæg Kilde : Matopskrifter.no Indsendt : Red : |
|
|
Kog kaffefløde og sukker op.
Pisk æggeblommer og vanillesukker.
Tilsæt lidt efter lidt den varme kaffefløden i æggeblandingen.
Hæld alt tilbage i gryden og sæt det forsigtig over varmen.
Rør jævnlig til det tykner.
Si blandingen før den afkøles.
Spritten hældes i når den er afkølet. Fordel likøren i passende flasker. Likøren tykner når den står. Bør rystes. |
|
Opskriften er vist 18420 gange,
og udskrevet 205 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.6 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne