Rabarberlikør – Rabarber likør
Hovedingrediens : Frugt - Rabarber Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Sukker og saft røres sammen til sukkeret er helt opløst.
Så blandes det med spritten og fyldes på rene tørre flasker, der proppes og lakkes til og lagres.
Der kan kommes vanillekorn i rabarbersaften sammen med sukkeret.
|
|
Opskriften er vist 55073 gange,
og udskrevet 305 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Marianne - 2022-05-29 23:02:00 Kog rabarber så der er en liter, smelt sukkerstoffer i saften og hæld så hele molevitten på snaps neutral, eller vodka. Gem den nogle måneder ... Maria A - 2020-10-05 21:11:56 Vinsprit. Hvad er det og hvor fås det? Og er det fin sprit ? anonym - 2011-05-15 01:03:01 hvor får man fat i vinsprit? anonym - 2010-07-07 17:39:55 Hvor længe skal den lagre? Per - 2007-05-04 14:35:38 Jeg brugte frosne rabarber til at lave saft af, det var ikke så godt, saften blev ret tykflydende, det må være frysningen som gør et eller andet ved rabarberne, og så tror jeg det er fortyndet vinsprit som skal bruges 40-45%. Per - 2007-04-30 15:45:10 Rå rabarbersaft? jeg vil tro at det er usødet rabarbersaft der tænkes på, og den er så gerne kogt |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne