Maraschino
Hovedingrediens : Citrusfrugt - Diverse citrusfrugter Oprindelsesland : Danmark Indsendt : |
|
|
Den uhyre tyndt afskrællede gule skal af frugterne garanteret unde hvide steder på indersiden, puttes på rene flasker sammen med kødet af pomeranserne, som er taget ud af hinderne ved at vi først har skrællet de hele frugter nøgne og taget yderhinden med og derefter sluppet stykkerne enkeltvis ud mellem lamelhinderne med en frugtkniv.
Så hældes spritten på skal og kød.
Flaskerne proppes tæt og stå nogle dage 10-14 dage.
Så koger vi en sukkerlage af sukkeret og vandet, svaler den helt af og rører den med saftspritten som vi har siet fra skallerne. Den fyldes straks på rene flasker, proppes og lakkes. Den er dejlig til brug i cremer, frugtsalater og andre desserter. |
|
Opskriften er vist 8269 gange,
og udskrevet 105 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne