Kirsebærlikør – Kirsebær likør

Kirsebærlikør – Kirsebær likør, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Kolde drikkeRet : Kolde drikke - Likør (Hjemmelavet)

Hovedingrediens : Bær - Kirsebær

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1000 g.syltekirsebær
10 dl.hvid rom
500 g.sukker
2.5 dl.vand
 
Opskrift:
Kirsebærrene udstenes og knuses, kirsebærstenene tørres og knuses, så kernerne kan tages ud og blandes i kirsebærmassen. Den fyldes i henkogningsglas, hvor rommen kan hældes over, og låget lukkes tæt med gummiring og klemmer. Blandingen står 1 måned før saften sies fra. Den rystes af og til i den periode.

Så sies rommen fra bærrene gennem et klæde og sukkeret er i forvejen kogt til lage med vandet. Den er afkølet helt. Så snart rommen er løbet fra bærrene røres den sammen med sukkerlagen og fordeles i små rene flasker, der tilproppes og lakkes.


Kirsebærkvaset kan røres med 500-750 g. sukker og opbevares tæt tilbundet til brug i desserter eller til konfektlavning.





karakterer:
Opskriften er vist 35873 gange,
og udskrevet 608 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.9    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2022-07-28 13:48:02
Den mest stupide vil knuse kernerne, da de indeholder noget af det mest giftige, som slår folk ihjel. Nul kerner i det her.