Almindelig jordbærrom
Hovedingrediens : Bær - Jordbær Oprindelsesland : Danmark Indsendt : |
|
|
De rensede jordbær kommes i 2 store henkogningsglas, hvor rommen omhyggeligt fordeles over dem.
Glassene lukkes omhyggeligt med låg, gummiring og klemmer og står dækket til med et klæde eller i et skab i 8 dage.
Så sies rommen fra bærrene gennem et klæde og sukkeret er i forvejen kogt til lage med vandet. Den er afkølet helt. Så snart rommen er løbet fra bærrene røres den sammen med sukkerlagen og fordeles i små rene flasker, der tilproppes og lakkes. Jordbærkvaset kan opbevares, rørt med 500-750 g. sukker i henkogningsglassene og bruges i kager og desserter eller til konfektlavning. |
|
Opskriften er vist 21795 gange,
og udskrevet 242 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne