Norsk jordbærrom
Hovedingrediens : Bær - Jordbær Oprindelsesland : Norge Indsendt : |
|
|
De rensede jordbær fordeles i to store rene henkogningsglas og rommen hældes over dem.
Glassene lukkes omhyggeligt med låg, gummiringe og klemmer.
De står 1 døgn, så åbnes de og de 750 g. sukker fordeles i glassene, som lukkes igen.
De rystes godt i flere dage, flere gange om dagen, til sukkeret er helt opløst og forsvundet.
Så hældes de gennem et klæde og kommes på rene flasker som proppes og lakeres og lagres.
Bærkvaset kommer vi tilbage i henkogningsglasset som lukkes tæt, for senere brug i desserter (æblekager) eller til konfektlavning. |
|
Opskriften er vist 11548 gange,
og udskrevet 142 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Andreas på 13 - 2007-10-25 08:28:59 Den er dejlig med rom! Andreas på 13 - 2007-10-25 08:26:04 Den er dejlig med rom! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne