Hindbær-kirsebær likør
Hovedingrediens : Bær - Diverse bær Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
|
|
Kirsebærrene udstenes, stenene knuses og drysses ned mellem blandingen af knuste kirsebær og hindbær og sukker i rene henkogningsglas.
Vinspritten hældes over frugtblandingen.
Glassene lukkes som til henkogning og rystes dagligt i en uge eller to, til sukkeret er helt forsvundet i saften. Så sies likøren fra bærkvaset gennem et klæde, fyldes på rene flasker som proppes og lakeres. Bærkvaset kan opbevares i tæt lukkede glas til senere brug i kager og desserter eller til konfektlavning |
|
Opskriften er vist 9795 gange,
og udskrevet 159 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne