Hindbærlikør - Hindbær likør
Hovedingrediens : Bær - Hindbær Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
|
|
Hindbærerne renses og drysses ned i rene henkogningsglas med sukkeret.
Vinspritten hældes over dem og glassene lukkes omhyggeligt som til henkogning.
Så stilles den hen i 3-4 uger hvor de af og til rystes godt, så sukkeret bliver helt opløst i saftspritten.
Når det er sket åbnes glassene og likøren sies fra gennem et klæde. Fyldes på rene flasker som tilproppes og lakeres, Den lagres. Hindbærkvaset kan opbevares i tæt tillukkede glas til bruge i fine kager eller til konfektlavning. |
|
Opskriften er vist 19004 gange,
og udskrevet 186 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (2 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2009-07-23 00:22:25 Spørgsmål: Hvordan gør man " likøren" fyldig istedet for vandtynd? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne