Ferskenlikør – Fersken likør
Hovedingrediens : Frugt - Fersken Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
|
|
Fersknerne skal helst være nogenlunde modne til denne likør.
De flås og udstenes og puttes efterhånden i rene henkogningsglas.
Drysses ned med sukker.
Stenene knuses og kernerne tages ud og lægges ned mellem fersknerne, som overhældes med cognac.
Glassene lukkes fast til med låg, gummiring og klemmer.
De står nu tre uger, hvor du dagligt ryster glassene, så du ser sukkeret forsvinde i saften.
Så åbnes der for glassene, likøren sies gennem et klæde og fyldes på rene flasker som tilproppes og lakeres. Ferskenkvaset pureres og sættes hen på henkogningsglasset til senere brug i desserter eller ved konfektlavning. |
|
Opskriften er vist 18900 gange,
og udskrevet 233 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne