Appelsinlikør – Appelsin likør
Hovedingrediens : Citrusfrugt - Appelsin Oprindelsesland : Danmark Indsendt : |
|
|
Den gule skal skrælles omhyggeligt uden et fnug af det hvide af 12 søde, aromatiske appelsiner.
En pomerans imellem giver en dejlig smag.
Skallen fyldes på henkogningsglas og overhældes med spiritusen og den friskpressede saft og lukkes med låg, gummiringe og klemmer.
Den skal trække 3-4 uger.
Så koges en sukkersirup af sukker og den halve liter vand, den afsvales. Appelsinspiritussen sies gennem et klæde og blandes hurtigst muligt med sukkerlagen, fyldes på sterile flasker som tilproppes og lakeres. Skallerne hakkes og drysses med sukker og kan bruges i deje. |
|
Opskriften er vist 22236 gange,
og udskrevet 199 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne