Råsyltet hindbær
Hovedingrediens : Bær - Hindbær Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
|
|
Ca. en tredjedel af bærrene knuses og røres med sukker og konserveringsvæsken, til der er dannet en lage.
Resten af frugten tilsættes, og syltetøjet stilles koldt til næste dag. Så røres atter, til der er dannet så meget lage, at frugten er dækket, og sukkeret helt opløst. Hæld syltetøjet i og tilbind straks. |
|
Opskriften er vist 15749 gange,
og udskrevet 175 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne