Råsyltet agurker - agurk
Hovedingrediens : Drivhus Grønsager - Salatagurk Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
|
|
Agurkerne vaskes og skæres i skiver lidt tykkere end til almindelig agurkesalat.
Agurkeskiverne kommes i et sylteglas, og sukker, salt og eddike hældes over sammen med evt. dildkroner og peberkorn. Agurkerne stilles i køleskab, og efter ca. 14 dage er sukker og salt opløst, og agurkerne kan spises. Tips: En virkelig god opskrift på råsyltede agurker. Agurkerne holder sig friske, sprøde og fine i farven i mange måneder, hvis de opbevares i køleskab. Bemærk - at her syltes uden konserveringsmiddel. Sylteglasset kan evt. skylles i atamon. |
|
Opskriften er vist 31080 gange,
og udskrevet 957 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.9 (10 stemmer) |
|
Kommentarer Pia H - 2011-06-30 20:34:54 super god opskrift ... let, og velsmagende, agurkerne bliver ikke "eddike-syltede" som vi kender dem, men smager stadig af agurk - og ikke eddike/syltekrydderier - og de bevarer farven og sprødheden - Thumbs UP |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne