Råsyltet agurker - agurk

Råsyltet agurker - agurk, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SyltningRet : Syltning - Råsyltning

Hovedingrediens : Drivhus Grønsager - Salatagurk

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :      Red :

Ingredienser:
4 salatagurker ca. 1 kg
5 dl.eddike
500 g.sukker
100 g.groft dansk salt
 evt.en del dildkroner
 evt.1 spsk. hvide peberkorn
 
Opskrift:
Agurkerne vaskes og skæres i skiver lidt tykkere end til almindelig agurkesalat.

Agurkeskiverne kommes i et sylteglas, og sukker, salt og eddike hældes over sammen med evt. dildkroner og peberkorn.

Agurkerne stilles i køleskab, og efter ca. 14 dage er sukker og salt opløst, og agurkerne kan spises.

Tips:

En virkelig god opskrift på råsyltede agurker. Agurkerne holder sig friske, sprøde og fine i farven i mange måneder, hvis de opbevares i køleskab.

Bemærk - at her syltes uden konserveringsmiddel. Sylteglasset kan evt. skylles i atamon.





karakterer:
Opskriften er vist 31080 gange,
og udskrevet 957 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.9    (10 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-06-30 20:34:54
super god opskrift ... let, og velsmagende, agurkerne bliver ikke "eddike-syltede" som vi kender dem, men smager stadig af agurk - og ikke eddike/syltekrydderier - og de bevarer farven og sprødheden - Thumbs UP