Råsyltede tyttebær
Hovedingrediens : Bær - Tyttebær Oprindelsesland : Danmark Indsendt : |
|
|
En portion tyttebær røres med så meget sukker at bærrene safter. Skal stå og trække mindst en times tid inden de serveres til stegt vildt som f.eks. krondyr, rådvildt eller vildand.
|
|
Opskriften er vist 25983 gange,
og udskrevet 324 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (3 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2010-10-12 12:36:18 Spørgsmål: hvorlænge kan råslyltede tyttebær holde sig i køleskabet? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne