Rårørte tyttebær

Rårørte tyttebær, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SyltningRet : Syltning - Råsyltning

Hovedingrediens : Bær - Tyttebær

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :     

Ingredienser:
1000 g.tyttebær
750 g.sukker
 
Opskrift:
De rengjorte tyttebær drysses lagvis ned med sukkeret og står på et lunt sted i en times tid. Så røres det i et kvarter nu og da og lader det hvile indimellem røreturene. Når sukkeret er fuldstændigt opløst bindes krukken til.





karakterer:
Opskriften er vist 15744 gange,
og udskrevet 178 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu