Rårørte tyttebær
Hovedingrediens : Bær - Tyttebær Oprindelsesland : Danmark Indsendt : |
|
|
De rengjorte tyttebær drysses lagvis ned med sukkeret og står på et lunt sted i en times tid.
Så røres det i et kvarter nu og da og lader det hvile indimellem røreturene.
Når sukkeret er fuldstændigt opløst bindes krukken til.
|
|
Opskriften er vist 15744 gange,
og udskrevet 178 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne