Råsyltet solbær
Hovedingrediens : Bær - Solbær Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
|
|
Vandet koges med sukkeret og Atamonen.
De rengjorte solbær lægges i rene atamonskyllede krukker, og den afkølede lage hældes over.
Krukken bindes til.
|
|
Opskriften er vist 15050 gange,
og udskrevet 225 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Lillian Hansen - 2015-07-22 17:23:43 Jeg er den 3. der spørger: hvor meget vand skal der koges. I opskriften skriver I: "Vandet koges med sukkeret ....." Henning - 2008-12-11 10:53:09 Frank har allerede spurgt om, hvilket vand, der skal koges. Hvorfor svares er ikke på sprgsmålet? Hvor meget vand skal der bruges? Henning Frank - 2007-07-26 03:39:18 Hvad for noget vand koges ? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne