Råsyltet solbær

Råsyltet solbær, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SyltningRet : Syltning - Råsyltning

Hovedingrediens : Bær - Solbær

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1000 g.modne solbær
250 g.sukker
2 tsk.flydende atamon
 
Opskrift:
Vandet koges med sukkeret og Atamonen. De rengjorte solbær lægges i rene atamonskyllede krukker, og den afkølede lage hældes over. Krukken bindes til.





karakterer:
Opskriften er vist 15050 gange,
og udskrevet 225 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.3    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2015-07-22 17:23:43
Jeg er den 3. der spørger: hvor meget vand skal der koges. I opskriften skriver I: "Vandet koges med sukkeret ....."

  -   2008-12-11 10:53:09
Frank har allerede spurgt om, hvilket vand, der skal koges. Hvorfor svares er ikke på sprgsmålet? Hvor meget vand skal der bruges? Henning

  -   2007-07-26 03:39:18
Hvad for noget vand koges ?