Råsyltede ribs
Hovedingrediens : Bær - Ribs Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Vandet koges med sukkeret og Atamonen.
De rengjorte ribs lægges i rene atamonskyllede krukker, og den afkølede lage hældes over. Krukken bindes til. Tips: Kan serveres til kødretter og til desserter. |
|
Opskriften er vist 51922 gange,
og udskrevet 958 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (19 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2018-07-14 23:55:39 Atamon mister sin virkning ved kogning...😳 anonym - 2018-07-09 18:07:46 Man koger ikke atamon! anonym - 2014-07-24 13:35:50 Til orientering så mister atamon sin effekt ved 100 grader. Den skal derfor tilsættes sukkerlagerne efter kogning. annelise - 2014-07-22 14:33:14 Efter en uge i kælenderen kan jeg konstatere begyndende mug på de øverste bær. ER der noget at gøre, ud over at smide hele indholdet ud? Meget ærgerligt, og jeg troede egentlig ikke på, at det kunne lade sig gøre uden kogning at opbevare uden for køle/frys. Det ser desværre ud til at være tilfældet. anonym - 2014-07-12 12:07:40 Atamon må aldrig koge Anette - 2013-07-15 13:15:21 Vi giver opskriften en lille sjat whisky til sidst, det giver en dejlig smag. anonym - 2012-07-23 20:00:22 nu il jeg til at prøve den men er der nok hvis man halvere opsriften anonym - 2010-08-04 20:54:33 Er super lækre at ha til vildt i løbet af vinteren anonym - 2008-08-02 11:35:43 Gærer ribsene ikke med tiden? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne