Råsyltede hindbær
Hovedingrediens : Bær - Hindbær Oprindelsesland : Danmark Indsendt : |
|
|
De rensede hindbær knuses med hulske eller køres gennem kødmaskine.
Røres med sukker samt Atamon.
Der røres grundigt og længe, så hviler det nogle timer, før det røres igen og hældes på rene atamonskyllede glas eller krukker og lukkes eller bindes til.
|
|
Opskriften er vist 19724 gange,
og udskrevet 212 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Hbp - 2018-05-16 10:54:19 Det er hurtigt og smager fint til hjemmelavet flødeis. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne