Syltede blommer i rødvin

Syltede blommer i rødvin, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Portion 1 Portion
SyltningRet : Syltning - Syltning

Hovedingrediens : Frugt - Blommer

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     
Syltede blommer i rødvin, billede 4 Syltede blommer i rødvin, billede 1 Syltede blommer i rødvin, billede 2 Syltede blommer i rødvin, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1000 gram Blommer, friske
   
500 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
1.5 dl. Rødvin. uspec. 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
0.5 dl. Eddike 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
1 tsk. Kanel, stødt 1 tsk. 2.5 gram
1 spsk. 7 gram
1 dl. 50 gram
1 tsk. Atamon, flydende
   
Opskrift:
Sukker, rødvin, eddike og vand koges til lage, hvori de prikkede blommer koges ved ganske svag varme 5-10 min.

Blommerne lægges i varme glas.

Saften gives et opkog, skummes, tilsættes kanel og Atamon og hældes over.





karakterer:
Opskriften er vist 57130 gange,
og udskrevet 1529 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 10777 (2566 kcal)
KJ pr. Portion 10777 (2566 kcal)
Vægt ialt 1802 gram
Vægt pr. Portion 1802 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 597 KJ (142 kcal)
Protein 0.3 gram
Fedt 0.2 gram
Kulhydrat 33.5 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2008-07-31 09:41:43
Kan jeg bruge lidt rom?

  -   2005-01-01 01:01:01
kan man bruge sherry ell portvin istedet for

  -   2005-01-01 01:01:01
Lidt spændende med Rødvin - prøver, selv om tanken med en dessertvin var nærmere