Syltede blommer i rødvin
Hovedingrediens : Frugt - Blommer Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Sukker, rødvin, eddike og vand koges til lage, hvori de prikkede blommer koges ved ganske svag varme 5-10 min.
Blommerne lægges i varme glas. Saften gives et opkog, skummes, tilsættes kanel og Atamon og hældes over. |
|
Opskriften er vist 57315 gange,
og udskrevet 1530 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (5 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2008-07-31 09:41:43 Kan jeg bruge lidt rom? reiln - 2005-01-01 01:01:01 kan man bruge sherry ell portvin istedet for anonym - 2005-01-01 01:01:01 Lidt spændende med Rødvin - prøver, selv om tanken med en dessertvin var nærmere |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne