Amerikansk squashblanding til frysning
Hovedingrediens : Grøntsager - Squash Oprindelsesland : Amerika Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Svits løg og selleri i smør, tilsæt bouillon og gulerødder, og lad det simre i 20 minutter.
Tilsæt squash, majs og peberfrugt og lad det simre i endnu 10 minutter.
Smag til og fordel blandingen i passende portioner, klar til frysning.
Grønsagsblandingen er meget velegnede til supper og sammenkogte retter, eller den kan serveres i en flødestuvning i squashskaller. |
|
Opskriften er vist 57957 gange,
og udskrevet 1589 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.8 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne