Amerikansk squashblanding til frysning

Amerikansk squashblanding til frysning, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Tilbehør

Hovedingrediens : Grøntsager - Squash

Oprindelsesland : Amerika

AmerikaIndsendt :      Red :
Amerikansk squashblanding til frysning, billede 4 Amerikansk squashblanding til frysning, billede 1 Amerikansk squashblanding til frysning, billede 2 Amerikansk squashblanding til frysning, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
2.5 dl.hakket løg
2.5 dl.hakket bladselleri
2 spsk.smeltet smør eller margarine
5 dl.Grøntsagsbouillon
5 dl.gulerødder i skiver eller tern
5 dl.squash i skiver eller tern
2.5 dl.friske majs
2.5 dl.hakket peberfrugt
 salt
 peber
 
Opskrift:
Svits løg og selleri i smør, tilsæt bouillon og gulerødder, og lad det simre i 20 minutter. Tilsæt squash, majs og peberfrugt og lad det simre i endnu 10 minutter. Smag til og fordel blandingen i passende portioner, klar til frysning.

Grønsagsblandingen er meget velegnede til supper og sammenkogte retter, eller den kan serveres i en flødestuvning i squashskaller.





karakterer:
Opskriften er vist 57957 gange,
og udskrevet 1589 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1.8    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu