Kaviarrand med Feldsalatbund
Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Kaviar Indsendt : Red : |
|
|
Læg husblas i blød.
Hak de kogte æg og bland i cremefraichen med mayonnaise og krydderier. vend kaviar i. Citronsaften blandes i husblasen og foldes forsigtigt i kaviarmassen og fyldes i en randform. stilles i køleskab 2-3 timer. læg fintsnittet salat og feldsalat i kanten af et fad og vend randen ud, pynt med tomater citronbåde dild. |
|
Opskriften er vist 16795 gange,
og udskrevet 532 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (30 stemmer) |
|
Kommentarer Mia - 2005-01-01 01:01:01 Skal husblasen ikke varmes op/smeltes??? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne