Laks i dild

Laks i dild, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : LakseFisk - Diverse laks

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt af : Simone

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
3-4 stykker fersk eller optøet laks
2-3 spsk.tørret dild
1-2 spsk.sennep
1 spsk.fiskebouillon
1 dl.cremefraiche
1.5 dl.vand
 
Opskrift:
Først laves "sovsen": Vand, dild, sennep og cremefraiche varmes i en gryde. Fiske bouillonen tilføjes. Når dette er varmt, tilsættes laksestykkerne, som skæres i mindre bidder. Evt. kan man tilføje et sjat hvidvin!

Tips:

Serveres med ris!





karakterer:
Opskriften er vist 13730 gange,
og udskrevet 266 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu