Laks i dild
Hovedingrediens : LakseFisk - Diverse laks Oprindelsesland : Danmark Indsendt af : Simone Indsendt : Red : |
|
|
Først laves "sovsen": Vand, dild, sennep og cremefraiche varmes i en gryde. Fiske bouillonen tilføjes. Når dette er varmt, tilsættes laksestykkerne, som skæres i mindre bidder. Evt. kan man tilføje et sjat hvidvin!
Tips: Serveres med ris! |
|
Opskriften er vist 13730 gange,
og udskrevet 266 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne