Jordbærcarpaccio
Hovedingrediens : Bær - Jordbær Indsendt : Red : |
|
|
SUKKERLAGE:
Skrab vanillekornene ud af vanillestangen. Kog vand, sukker, vanillekorn og den tomme vanillestang sammen i en lille gryde. Skum af, tag gryden af varmen, si lagen og lad den køle af. Skær myntebladene i tynde strimler og kom dem i lagen, når den er helt kold. Lad herefter lagen trække indtil desserten skal serveres. Tænd ovnen på 160 grader. Hæld hasselnøddeflager, smør, sukker, glycose og hvedemel sammen i en skål og ælt det til en ensartet dej som deles i fem kugler. Kuglerne trykkes flade og lægges på en bageplade beklædt med bagepapir. Kuglerne vil flyde meget ud - så start med at bage to. De skal bages i 6-7 minutter indtil de er gyldne. Tages ud af ovnen og lægges over for eksempel en kagerulle eller et køkkenrullerør. Skær jordbærrene i MEGET tynde skiver og anret dem dekorativt på et fad. Lige inden de skal serveres dryppes lagen henover - men de skal ikke svømme i lagen. Serveres med hasselnøddekiks og en god kop kaffe. |
|
Opskriften er vist 6360 gange,
og udskrevet 86 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne