Jordbær i cointreau
Hovedingrediens : Bær - Jordbær Indsendt : |
|
|
Friske jordbær skylles, skæres i kvarte og lægges op i en skål. Hæld cointreau over og lad dem marinere heri i 10 minutter. Mere end 10 minutter gør dem vandede og kedelige - under 10 minutter gør dem sprittede.
Lidt friskkværnet peber gør smages ekstra intens. |
|
Opskriften er vist 13374 gange,
og udskrevet 125 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne