Avocado med rognmousse og kaviar
Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Blandet fisk Oprindelsesland : Frankrig Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Mos torskerognen og bland den med creme fraiche, purløg og peber.
Skær avocadoen over på langs og fjern stenen. Dryp avocadoen med citron. Fyld creme fraiche i de 2 halve avocadoer. Læg kaviar oven på creme fraiche i den ene ende af avocadohalvdelene. Pynt med frisk dild. |
|
Opskriften er vist 44968 gange,
og udskrevet 963 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.1 (18 stemmer) |
|
Kommentarer Lone C. - 2005-01-01 01:01:01 En ny måde at få avokado på, den er frisk og let, jeg tilføjede dog lidt rejer som pynt sammen med kaviar tomat og citron |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne