Aspargeskartofler med stenbiderrogn
Hovedingrediens : Rodfrugter - Aspargeskartofler Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
|
|
Kog kartoflerne, til de er netop møre.
Pil dem straks.
De lune kartofler skæres i skiver på langs, og anrettes på 4 tallerkner.
Rør creme fraiche med fløde, citron, salt og rigelig friskkværnet peber. Læg et par skefulde over kartoflerne. Top op med stenbiderrogn. Pynt med et par purløgsstrå eller et par tynde ringe af rødløg. Retten smager allerbedst, når kartoflerne er lune |
|
Opskriften er vist 18018 gange,
og udskrevet 238 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (4 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2009-09-13 11:41:46 aspargeskartofler skal koge hvorlænge????? dennis - 2005-01-01 01:01:01 Det får virkeligt smagen frem i kartoflen, når de tilberedes ved at koge dem. God idé |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne