Lagkage med jordbærcreme og marcinpan
Hovedingrediens : Bær - Jordbær Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
De frosne jordbær optøes og blendes med flormelis.
Husblasen udblødes i vand og smeltes i spsk. varmet hyldeblomstsaft og røres i puréen.
Lad blandingen stivne let før den blandes med den stiftpiskede fløde.
Jordbærmarmeladen koges op og moses gennem en si. Smør den første bund med hed marmelade og dæk med udrullet marcinpan. Smør halvdelen af jordbærcremen ovenpå og kom den næste bund ovenpå og gentag processen. Kom den sidste bund ovenpå. Til sidst smøres den øverste lagkagebund med hed marmelade og hele vejen rundt om kagen og beklædes med udrullet marcinpan. Pynt med glasur som er rørt af flormelis og rød frugtsaft og pynt med et flot jordbær med grønne blade på. |
|
Opskriften er vist 96319 gange,
og udskrevet 1488 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.4 (23 stemmer) |
|
Kommentarer Skøtt64 - 2015-10-10 11:56:35 Øhhhhhh. Hvilke hyldebærsaft ? Hvor kommer den fra.? Og. Hvor meget ? anonym - 2011-08-21 18:40:54 vil lige høre om den jordbærcreme der er i,i smag minder om den der er i "kajkager"?? anonym - 2011-08-05 11:01:05 Man kunne også lave med chokolade "tema" ;-) anonym - 2008-04-01 22:58:50 Super lækker, lidt tung, så man spiser ikke meget af den, men fantastisk i forhold til alle dem med creme macron og flødeskum.. Og der er jo ingen begrænsninger i fantasien til hvad farve og pynt marcipanen kan have fødselaren - 2005-01-01 01:01:01 super nem, og visuelt meget flot lagkage, en rigtig barbie lagkage i pink og rød. Flot især når man skærer stykker af den. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne