Jordbærmousse på Browniebund

Jordbærmousse på Browniebund, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Kold DessertRet : Kold Dessert - Diverse kolde desserter

Hovedingrediens : Bær - Jordbær

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 Browniebund:
85 g.valnødder
85 g.hasselnødder
100 g.chokolade
100 g.smør
2 æg
100 g.sukker
1 tsk.Vanilje
0.5 tsk.bagepulver
50 g.hvedemel
 
 Jordbærmousse:
2.5 dl.piskefløde
4 Husblas, blade
275 g.jordbær
125 g.sukker
1 tsk.Vanilje
1.25 dl.yoghurt, naturel
 en smule jordbærsaft
 
 Pynt:
 friske jordbær
 mokkaperler
 
Opskrift:
Opvarm ovnen ved 200 Grader.

Hak nødderne groft. Smelt chokolade og smør i en gryde og tilsæt de hakket nødder. Pisk æg og sukkerskummende. Bland vanilje og mel og bagepulver. Rør det med æggemassen og vend til sidst chokoladeblandingen heri. Hæld det hele i en smurt springform og bag bunden nederst i den varme ovn. i ca. 15 min.

Jordbærmousse :
Pisk fløden. Udblød husblassen i koldt vand. Blend jordbær, sukker og vanilje og rør yoghurt i blandingen. Smelt husblassen over et vandbed i det vand, der hænger ved. Rør lidt jordbærsaft i og vend så jordbærsaucen og til slut flødeskummet i. Hæld blandingen over kagen og stil springformen i køleskab i mindst 3 timer.

Pynt med friske jordbær og mokkaperler.





karakterer:
Opskriften er vist 25042 gange,
og udskrevet 614 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (10 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2015-12-16 19:18:30
Den hern kage har jeg prøvet 5gange til min søsters fødselsdag den er så god

  -   2014-03-13 20:13:23
Fantastisk lækker kage, som fortjener at blive lavet igen og igen.

  -   2012-06-06 14:13:46
Fantatisk kage!

  -   2007-01-27 11:47:52
Synes det er en god og frisk dessert. Men vigtigst af alt nem at lave.

  -   2005-01-01 01:01:01
jeg synte bunden var lidt tør, og lav fromagen dagen før den skal severes. Min var overhovedet ikke stivnet før dagen efter, trods 8 timers køl.