Varmrøget stenbider med kartoffelblinis og fennikelsalat

Varmrøget stenbider med kartoffelblinis og fennikelsalat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Røget stenbidder

Oprindelsesland : Rusland

RuslandIndsendt :      Red :
Varmrøget stenbider med kartoffelblinis og fennikelsalat, billede 4 Varmrøget stenbider med kartoffelblinis og fennikelsalat, billede 1 Varmrøget stenbider med kartoffelblinis og fennikelsalat, billede 2 Varmrøget stenbider med kartoffelblinis og fennikelsalat, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
400 g.varmrøget stenbider
300 g.kartofler
3 æg
 salt
 peber
 olie/smør til stegning
 
1 fennikel, fintsnittet
0.5 bdt.finthakket dild
1.5 dl.cremefraiche 18%
 salt
 peber
 
 Pynt:
0.5 citron
 Evt. lidt stenbiderrogn
 
Opskrift:
Kartoflerne koges møre. Sigtes og afdryppes for væde. Blendes sammen med de tre æg og krydres med salt og peber.

Kartoffelmassen hældes i små portioner på pande eller i blinis-pande og steges gyldne på begge sider.

Fennikel, dild, creme fraiche, salt og peber røres sammen.

Stenbideren deles i fileter og lunes let i alm. ovn.





karakterer:
Opskriften er vist 31861 gange,
og udskrevet 362 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu