Varmrøget stenbider med kartoffelblinis og fennikelsalat
Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Røget stenbidder Oprindelsesland : Rusland Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kartoflerne koges møre. Sigtes og afdryppes for væde. Blendes sammen med de tre æg og krydres med salt og peber.
Kartoffelmassen hældes i små portioner på pande eller i blinis-pande og steges gyldne på begge sider. Fennikel, dild, creme fraiche, salt og peber røres sammen. Stenbideren deles i fileter og lunes let i alm. ovn. |
|
Opskriften er vist 31745 gange,
og udskrevet 362 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne