Hjemmelavet jordbæris
Hovedingrediens : Bær - Jordbær Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Æggeblommerne piskes lyse med sukker og vanillesukker. Fløden piskes stiv.
Æggeblandingen piskes sammen med fløden. Jordbær syltetøj tilsættes og der piskes endnu engang til isen er jævn lyserød. Hældes i en form og fryses mindst 4 timer før servering. Tips: Isen kan varieres ved at man istedet for syltetøj bruger dajm, nødder eller eks. sherry og chokolade. Lav gerne flere slags is og anret din egen islagkage. |
|
Opskriften er vist 96112 gange,
og udskrevet 2180 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (120 stemmer) |
|
Kommentarer fam Kristensen - 2013-10-04 23:21:04 Virkelig lækker, både i smag og konsistens karina - 2013-04-25 20:43:59 Det er altid denne opskrift jeg bruger. Jeg vender massen med flødeskummet. Jeg bruger for det meste chokoladespåner da de ikke falder til bunden og så kakaopulver.. Mums, folk elsker den. Vil i aften prøve tre størrelser, bund med chokoladen som beskrevet, midt med jordbærsyltetøj og top blåbærsyltetøj. Den ska samles til en stor islagkage om et par dage :-) Gerding - 2012-10-16 11:45:44 Is skal være fedende. Fedt er godt. Folk er forskruede nu om dage med alt deres sundhed og man skal være tynd og kun indtage giftige lightprodukter. Dette er is.. Kan ikke fås sundt.. Hvis det er, så er det ihvertfald ikke is. 4 Æggeblommer, 125g flormelis, ½l piskefløde, 1 stang vanille + den smag du så end vil have. Giver perfekt resultat hver gang. Sofie E. W - 2011-03-24 19:25:48 Uh hvor ser dne dejlig ud ! Har den i fryseren nu og har kun prøvesmagt den, men mums den er dejlig og fedende ! sofie - 2011-02-08 11:39:44 du kan søge på google så er jeg sikker på at du kan finde det :D anonym - 2009-10-05 15:14:01 Er der nogen, der kan fortælle mig en opskrift på hjemmelavet is uden æggeblommer? Hvis det overhovedet er muligt.. anonym - 2008-12-11 14:15:44 Det er bare at tilsætte alt muligt i grundmassen \o/ miss Sofie - 2007-04-10 13:51:11 Dejlig hjemmelavet is, nem at lave og luftig hvis man ikke pisker følden til skum, som Master Chef skriver, dog, skal man lige være obs på at chokolade og nødder o.l falder til bunds!! Men mums foe en is ;-) am - 2005-01-01 01:01:01 lyder super lækker Master Chef - 2005-01-01 01:01:01 1. Pisk fløden først så den er flydende og ikke skum! 2. vend masse fløden i ægge massen, du får en mere luftig og lækker is. kom evt. skildpade eller frøer i der skal ikke mere end 3-4 i kom det i til sidst knust. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne