Jordbæris, hjemmelavet
Hovedingrediens : Bær - Jordbær Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Piskefløden piskes til skum. Jordbærrene blendes. Flormelis, æggeblommerne og vanillen piskes lyse og skummende i ca. 15 min.
Bland det hele og hæld blandingen op i en form. Stilles i fryseren i mindst 3 timer. Denne jordbæris får den almindelige regnbueis til at minde om en kemikaliefabrik. Tips: Optøede jordbær fra frost kan bruges og vanellestang kan skiftes ud med 1 tsk. vanillesukker |
|
Opskriften er vist 259819 gange,
og udskrevet 8190 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (228 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2018-07-13 10:27:37 Ja du kan bruge alm. sukker i stedet for flormelis, og du skal bruge samme mængde anonym - 2018-07-01 08:11:03 Hej Lige 2 spørgsmål jeg håber at nogle kan hjælpe med..??!? :) Kan man bruge sukker i stedet for flormelis? Hvis ja - hvor mange gram sukker i stedet for 90g flormelis? Kan man lave den sukkerfri? Vil blommerne stadig kunne piskes lyse og skummende? Mig - 2016-12-15 12:23:46 Denne opskrift er rigtig god til skole opgaver. :-D Camilla - 2016-06-05 13:18:51 Bedste og nemmeste opskrift ever Jeg køber de danske jordbær på tilbud. Jeg sprøjter den i små genanvendelige plast bægre med ispind i der er til ca. 20 is Madonna - 2015-12-25 23:30:12 Har lavet hjemmelavet is efter denne opskrift den var rigtig god. Bedere en den man køber i subermarket. Kagemesteren - 2014-01-12 17:38:11 Ser super lækre ud og har lavet den og det var et KÆMPE hit Og det er ekstra godt ud hvis man putter revet chokolade oven på eller over det hele så er det en overraskelse hvad der er inden i *_* Inge - 2013-08-19 21:38:38 Super god jordbæris, familien var helt vild med den, bortset fra mit barnebarn på 6 år, hun syntes den vi købte i brugsen smagte rigtig ,ikke den her Anne Marie - 2013-07-24 00:26:24 Varme anbefalinger herfra! Tilførte lidt limesaft og piskede æggehvider samt lavede den i ismaskine. Dejlig luftig og cremet samt skøn smag. Tak for en god opskrift! :-) Brian - 2012-09-02 13:40:30 Skift bare jordbær ud med brombær, og så har du, om muligt, en endnu bedre is . fast inventar hos os :P karina - 2012-07-15 16:39:22 den smager som hjemmelavet i skal.. ingen kunstig smag.. ren selv forkælelse... mumsss jette - 2011-07-03 14:03:18 det var en is dregne var vilde med Isdamen - 2011-06-30 20:24:47 Super nem og lækker is. Har aldrig prøvet at lave is før, og den blev perfekt!! Jeg frøs den i en lufttæt boks i fryseren, og den blev slet ikk iset, og jeg rørte ikke i den... Det der tip med stift pisket æggehvide fungerede ikk for mig. Den portion blev mindre kraftig i smagen og lettere grynet. Skal ha 50 gæster i weekenden, og dette bliver helt sikkert et hit..! :) Fru K - 2011-06-12 14:37:41 Min "jomfru" is - og den smagte super lækkert. Kan fint gå i en ismaskine, og derved hurtigere indfrysning. Uden krystaller i min i hvert fald. Glad kok ;-) - 2011-05-21 18:48:36 har ikke smagt isen endnu, men glæder mig meget. Har siddet og læst disse dejlige kommentarer. ALI - 2011-03-31 16:32:07 jeg synes at det var en rigtig god is jeg lavet 12 af dem det den bedste jeg nogen sinde havde smagte ros til den der har lavet den husk nu med en god mad lavning kom der altid noget godt sex tilbage ikke også Cathrine - 2011-03-30 17:40:18 Den is smager bare så godt jeg tror jeg spiste 9 stykker i går. Alle bør smage den. Den er både let at lave og smager bare så godt. lotte - 2010-06-26 18:42:11 Fantastisk is, kommer aldrig til at købe is i supermarkede igen... Jeg puttede den i min kitchenaid ismaskine så kan det ikke gøres nemmere... 10 min forberedelse og så i maskinen så er der is... Brugte 2dl fløde og ½ dl sødmælk for den ½ dl havde jeg brugt til jeres opskrift til banan isen... Amalie - 2010-06-05 20:01:15 Har ikke smagt den endnu, men glæder mig efter at have læst alle de dejlige kommentarer. :) Susanne - 2009-11-18 19:17:50 Da jeg har en datter med mælkeallergi erstattede jeg fløden med "erlet". Til min store overraskelse smagte isen så godt for os andre, at vi vedtog fremover at lave den allergivenlige til os alle. Som variation brugte vi også mørk guldbarre smeltet om med naturli sovsejævner og picnic nutella. Også en stor succes Anette - 2009-06-14 15:35:40 fed opskrift, super lækker is, intet dårligt at sige om den Andrea - 2009-05-22 19:41:10 Jeg prøvede med 230 gr jordbær+ ca. 2 håndfulde ribs, så puttede jeg 110 gr sukker i istedet. Det smagte godt ;) Andrea - 2009-05-22 19:37:24 Rigtig god is! Den er rigtig lækker og cremet,uhm ;) Så hvis man skal lave en god jordbæris er denne specielt velegnet:) (den kan også bruges med ismaskine i stedet for at man putter den i fryseren, har selv prøvet). :D isgladwowspiller - 2009-04-22 14:39:59 fantastik is! den er sød og lækker, bare rør i den en eller 2 gange under isfrysning så sys jeg den er parat til at servere på nogle af de bedste resturanter! mange tak for opskriften og alle i andre! prøv den. tager mega kort tid at lave og klar til om aftenen når man har en sød tand kokken - 2009-04-07 11:58:59 man behøver slet ikke piske æggene i så lang tid kortere tid kan sagtens gøre det lav den evt. i ismaskine så bliver den mere blød og lækker og ikke så iset og frossen hilsen kokken esse - 2008-07-06 15:57:14 virkelig god, den skal man bare prøve! Kagernes dronning - 2008-03-12 17:17:25 Let at lave og smager super godt. God til evt. arrangementer, børnefødselsdage f.eks. Skal prøves. MMM... mumimor - 2007-11-20 16:54:36 kom stift pisket pasteuriseret æggehvide i, det gør at isen er letter og skære når den lige kommer ud af fryseren louise&malene - 2007-07-08 16:27:04 skide god og har en god og sød smag PRØV DENNNNNNNNNNNN Homemade - 2007-06-19 16:52:44 virkelig god!! Homemade - 2007-06-17 11:57:42 håber den virker, for jeg skal bruge den iaften mmm - 2007-06-05 13:38:55 mmm den is er bare for god men man skal godt nok vendte i lang tid kenneth - 2007-05-12 14:11:00 lav bare dobbelt potion - den smager himmelsk Mgr - 2005-01-01 01:01:01 Super let at lave - dejlig smag - kan kun anbefales. Camilla - 2005-01-01 01:01:01 Total lækker is. Prøv den... |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne