Den hurtige og magreste taziki
Hovedingrediens : Drivhus Grønsager - Agurk - Agurker Fedtfattig opskrift Oprindelsesland : Grækenland Indsendt af : Christine Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Rør fromage fraisen uden at dræne den, men blot som den er, med 2 fed presset hvidløg + salt.
Riv agurken groft, læg det revne agurk i et kaffefilter og pres al saften ud af agurken. Bland det i hvidløgsblandingen. Stil den evt på køl min ½ time og derefter klar til servering. Nemt og magert! Tips: Den falder altid i god jord hos venner, som vel at bemærke kan lide hvidløg. Server den til hvad du lyster også gerne en wok lavet på blot soyasovs. |
|
Opskriften er vist 73743 gange,
og udskrevet 1768 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.3 (44 stemmer) |
|
Kommentarer marii - 2011-07-23 20:59:10 den er rat god nem og smager rigtig godt Lise - 2010-11-05 12:34:30 Virkelig lækker og let. Personligt vil jeg ikke mene, at der er behov for et skvat olie. En 10'er herfra Klyn - 2009-12-22 15:29:00 Det er en god og nem opskrift på Taziki, og den smager godt, men der skal lidt olivenolie i for at den bliver rigtig god. Jeg ved godt at den så ikke er helt mager, men det er sund olie. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne