Cremede friske jordbærruller
Hovedingrediens : Bær - Jordbær Oprindelsesland : Italien Indsendt : Red : |
|
|
Forvarm ovnen til 180 grader og smør en gratinskål.
Halver jordbærrene fra top til bund.
Smelt 20 g smør i en gryde og vend jordbærrene forsigtigt rundt heri i 20 sek.
Tag dem op af gryden.
Smelt endnu 20 g smør i gryden.
Bland æggeblommerne med fløde og kom dem i gryden med sukker og citronsaft.
Lad det koge under hyppig omrøring til det er meget tykt.
Tages af varmen og jordbærrene røres i.
Køles af.
Læg de friske lasagneplader, to ad gangen, i masser af kogende vand i 3 min., eller til de er kogt. Læg dem over i en skål koldt vand. Lad dem stå i 1 min, inden de lægges på viskestykker for at tørre. Fordel jordbærblandingen og mandlerne på pastapladerne, idet der holdes en 3 cm. kant fri hele vejen rundt. Fold de lange sider ind først, dernæst foldes den ene ende, der er tættest på op og der rulles. Når fyldet begynder at sive ud, foldes den fjerne ende ind over. Læg dem forsigtigt med sammenføjningerne nedad i det smurte fad. Placer rullerne tæt op ad hinanden. Dup det resterende smør oven på rullerne. Drys med mandler og 2 tsk. flormelis. Bagetid: 15 min., hvorefter de sættes under den vare grill i 5 min., eller til de er let brunede. Denne dessert er lækker med vanilje- eller jordbær is. Tips: Jordbærrene i desserten kan erstattes af f.eks. blåbær eller hindbær. |
|
Opskriften er vist 19120 gange,
og udskrevet 257 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne