Jordbærsoufflè
Hovedingrediens : Bær - Jordbær Indsendt : Red : |
|
|
Brug en skål med høje kanter. Bind et stykke pergamentpapir dobbelt rundt om formen så der dannes en 5 cm høj kant.
Bærrene moses eller blendes. Pisk æggeblommer med sukker og reven appelsinskal. Tilsæt husblas. Bland bærrene i og når blandingen begynder at stivne flødeskummet og hviderne. Hæld det op i skålen så det står ca. 3-4 cm op over skålens kant Stilles i køleskab i mindst 1 time. Tag papiret af kanten og pynt desserten med flødeskumstoppe og hele små jordbær. |
|
Opskriften er vist 14013 gange,
og udskrevet 196 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne