Jordbærsalat med frosset yoghurt
Hovedingrediens : Bær - Jordbær Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
|
|
Frossen yoghurt:
Bland yoghurten med flormelis og stil det i fryseren i mindst 4 timer. Når du skal spise yoghurten, skal du tage den op af fryseren 20 minutter før, så den kan nå at smelte lidt. Jordbærsalat: Skyl jordbærrene under rindende vand og læg dem til tørre på et viskestykke. Mens jordbærrene tørrer, tager du en skål og laver en lille dressing af citronsaft, mynteblade og honning. Rør godt rundt i dressingen – nu er den klar til jordbærrene: Fjern den grønne stilk og skær jordbærrene i skiver. Læg skiverne af jordbær ned i dressingen og vend rundt. Jordbærsalaten kan spises nu – men den har godt af at stå og hvile ½ time på køkkenbordet inden den skal spises. Server jordbærsalaten med frossen yoghurt til. |
|
Opskriften er vist 6777 gange,
og udskrevet 131 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne