Jordbærsalat med frosset yoghurt

Jordbærsalat med frosset yoghurt, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

Kold DessertRet : Kold Dessert - Diverse kolde desserter

Hovedingrediens : Bær - Jordbær

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :      Red :

Ingredienser:
250 g.friske jordbær
2 spsk.citronsaft
2 bladefra mynte
0.5 tsk.flydende honning
2 dl.yoghurt naturel
0.5 spsk.flormelis
 
Opskrift:
Frossen yoghurt:
Bland yoghurten med flormelis og stil det i fryseren i mindst 4 timer. Når du skal spise yoghurten, skal du tage den op af fryseren 20 minutter før, så den kan nå at smelte lidt.

Jordbærsalat:
Skyl jordbærrene under rindende vand og læg dem til tørre på et viskestykke. Mens jordbærrene tørrer, tager du en skål og laver en lille dressing af citronsaft, mynteblade og honning. Rør godt rundt i dressingen – nu er den klar til jordbærrene: Fjern den grønne stilk og skær jordbærrene i skiver. Læg skiverne af jordbær ned i dressingen og vend rundt. Jordbærsalaten kan spises nu – men den har godt af at stå og hvile ½ time på køkkenbordet inden den skal spises.

Server jordbærsalaten med frossen yoghurt til.





karakterer:
Opskriften er vist 6777 gange,
og udskrevet 131 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu