Jordbær ispinde
Hovedingrediens : Bær - Jordbær Indsendt : |
|
|
Blend jordbærmarmeladen ved hurtigste hastighed i ca. 10 sek. Pisk æggehviderne og dernæst fløden stiv.
Vend først æggeblommer, så marmelade og til sidst de stiftpiskede æggehvider i flødeskummet. Fordel blandingen i ispindeformene og sæt lågene på. Frys ispindene i ca. 24 timer.
Tips: Dyb ispindeformenei varmt vand et kort øjeblik og træk jordbær-ispindene ud. |
|
Opskriften er vist 10809 gange,
og udskrevet 173 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Dorthe - 2016-06-12 01:19:18 Nu er jeg i fuld gang med at lave dem.. Og de æggehvider vil simpelthen ikke blive stive. Jeg pisker dem med en el pisker. Hvad gør jeg forkert? Og skal æggeblommerne ikke piskes eller noget inden de kommer i? Dorthe - 2016-06-11 23:06:45 Nu er jeg i fuld gang med at lave dem.. Og de æggehvider vil simpelthen ikke blive stive. Jeg pisker dem med en el pisker. Hvad gør jeg forkert? Og skal æggeblommerne ikke piskes eller noget inden de kommer i? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne