Jordbær og vandmelon
Hovedingrediens : Bær - Jordbær Indsendt : Red : |
|
|
Denne opskrift kom nærmest i hus ved en tilfældighed. Uventede gæster og ikke det store udvalg i (køle)skabene.
De rensede jordbær kvartes og vandmelonen skæres i stykker på samme størrelse.
Råcrémen: Æggeblommerne piskes med sukker & vanille til en luftig masse og den letpiskede fløde vendes i.
*) Har du kun hele æg, fjernes faren for Salmonella på flg. måde: Placér æggene i en lille gryde og kom 1 dl. vand ved. Låg på gryden og fuld drøn på blusset. Når vandet koger vildt og voldsomt, er æggene "blanchéret" og faren er drevet over.
Servér frugter og råcréme i skåle/kander hver for sig og lad selv dine gæstre tilsætte Likøren efter smag.
|
|
Opskriften er vist 15280 gange,
og udskrevet 210 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne