Stegt helleflynder med løvstikkesauce
Kilde : Bjørn Kok Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Løvstikkesauce:
Løvstikkebladene blancheres et par minutter og vandet vrides af. Fiskebouillon koges op, friske østers med væde, blancheret løvstikke tilsættes og blendes. Monteres med koldt smør. Smages til med salt, peber og citronsaft. Helleflynder: Olie og smør varmes på en pande, drys lidt salt på panden og læg fiske på den meget varme pande. Skru ned for varmen og steg på den ene side ca. 8 min. Gerne med låg. Når fisken begynder at blive hvid på toppen, vendes den lige kort Tages af og holdes varm. Forårsløg og østershatte og evt. østers ristes kort på panden. Anret fisk, løvstikkesauce og små pillekartofler i en dyb tallerken. Pyntes med blancheret salturt. |
|
Opskriften er vist 1410 gange,
og udskrevet 52 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne