Belgisk vafler med bagepulver
Kilde : Per K. Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Pisk æg, sukker og vaniljesukker hvidt.
Tilsæt hvedemel, bagepulver og salt. Pisk det smeltede, afkølede smør i, og til slut mælken som kan skiftes ud med kærnemælk. Pisk dejen igen indtil den er glat og let at hælde. Kom ca. 7 cl. (0.7 dl) pr. vaffel i det varme vaffeljern (firkantet), bag ca. 6 minutter ved fuld varme 200 grader. Lad vaflerne køle af på rist. |
|
Opskriften er vist 5878 gange,
og udskrevet 83 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne