Brunsvir 02
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Oprindelsesland : Danmark Indsendt af : Pernille Indsendt : Red : |
|
|
Alm. gærdej- dog skal margarinen æltes i til sidst.
Dejen skal være lidt tør inden margarinen røres i.
Hæver ca. til dobbelt størrelse - slås ned i formen - hæver igen ca. 15 min.
Prik blødt med fingrene i dejen og hæld remoncen på (den må ikke være for varm).
Lad den stå i 5 min. inden den sættes i ovnen.
Bages ved 200 grader i ca. 12-15 min.
Tips: Man kan også bruge opskriften til at lave hvide boller, undlad blot remoncen!!! |
|
Opskriften er vist 19709 gange,
og udskrevet 663 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (174 stemmer) |
|
Kommentarer Sine - 2007-08-15 20:40:05 Det er jo ikke brunsvir Ellen - 2007-03-15 14:37:49 Kan kagen godt være i en bradepande løven - 2006-12-06 18:24:51 hvor mange rækker denne opskrift til, hvis det er en kagemand ? marianne - 2005-01-01 01:01:01 rigtig god kage og lækker dej som man kan forme med. jeg bruger den til kagemand. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne