Grov boller
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Oprindelsesland : Danmark Indsendt af : Pernille Indsendt : |
|
|
Alm. gærdej - den skal være lidt klæbrig, da grahamsmelet "suger" lidt væske.
Hæver i skålen til dobbelt størrelse.
Dejen æltes godt og sættes på bagepladen og efterhæver ca. 15-20 min.
Pensles med æg og bages ved 200 grader i ca. 14 min.
|
|
Opskriften er vist 27206 gange,
og udskrevet 465 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (7 stemmer) |
|
Kommentarer chris - 2008-05-12 13:12:09 det er bare den bedste opskrift i hele verden:D |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne