Toscana forret

Toscana forret, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Oste - Diverse oste

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :      Red :

Ingredienser:
6 skiverCascaval ost ca. 4mm
6 skiverTyroler Speck
2 spsk.Rosmarin
1 spsk.Balsamicoeddike
 
Opskrift:
De 6 skiver Cascaval lægges på bagepapir og pensles med Balsamico eddike og rosmarinen mortes og drysses oven på. Herefter lægges Tyroler Speck i en "e" formation.

Retten sættes i ovnen i ca. 1 min. og afkøles på stenplade eller køkkenbord i ca. 2 min.

Serveringen foretages straks på tallerkenen med lidt frisk salat.

Server en hvid Bourgogne til.





karakterer:
Opskriften er vist 57105 gange,
og udskrevet 338 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.6    (8 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu