Toscana forret
Hovedingrediens : Oste - Diverse oste Oprindelsesland : Italien Indsendt : Red : |
|
|
De 6 skiver Cascaval lægges på bagepapir og pensles med Balsamico eddike og rosmarinen mortes og drysses oven på. Herefter lægges Tyroler Speck i en "e" formation.
Retten sættes i ovnen i ca. 1 min. og afkøles på stenplade eller køkkenbord i ca. 2 min. Serveringen foretages straks på tallerkenen med lidt frisk salat. Server en hvid Bourgogne til. |
|
Opskriften er vist 57104 gange,
og udskrevet 338 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.6 (8 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne