Strudsesteaks

Strudsesteaks, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Struds - Strudsesteak

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
2 strudsesteak’s á 100 g
50 g.mellemstore champignon
50 g.bacon
1 camembert eller revet ost
1 spsk.vermouth
250 g.kartoffel-rösti
 salt
 peber
 
Opskrift:
De 2 strudsesteak’s krydres med salt og peber og steges på panden (ca. 2-3 min. på hver side) og anrettes derefter i et ovnfast fad og dækkes med sølvpapir.

Champignon og bacon skæres i tynde skriver, steges på panden og hældes over de stegte steak’s.
Osten skæres i 2 halvdele og lægges på hver sin steak. Det hele tilberedes i en forvarmet ovn ved 225 C i 10 min.

Det overskydende kødsaft hældes fra fadet på en pande og tilsættes lidt vand. Smag til med vermouth.

De færdige steak’s overhældes med vermouth-saucen og serveres med kartoffel-rösti og årstidens salat.





karakterer:
Opskriften er vist 11736 gange,
og udskrevet 333 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu