Strudsesteaks
Hovedingrediens : Struds - Strudsesteak Indsendt : Red : |
|
|
De 2 strudsesteak’s krydres med salt og peber og steges på panden (ca. 2-3 min. på hver side) og anrettes derefter i et ovnfast fad og dækkes med sølvpapir.
Champignon og bacon skæres i tynde skriver, steges på panden og hældes over de stegte steak’s. Osten skæres i 2 halvdele og lægges på hver sin steak. Det hele tilberedes i en forvarmet ovn ved 225 C i 10 min. Det overskydende kødsaft hældes fra fadet på en pande og tilsættes lidt vand. Smag til med vermouth. De færdige steak’s overhældes med vermouth-saucen og serveres med kartoffel-rösti og årstidens salat. |
|
Opskriften er vist 11736 gange,
og udskrevet 333 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne